Årets Julklapp?: Graham Potters bok

Graham Potter: My Own Genius Way In Soccer And Becoming Soccer Modifier – Making Impact And Passion For Round leather Game And Journey So Far

Boken som lanserades 11 september 2022 går nu att köpa via Amazon och nog kan det bli en fin julklapp för folket i Jämtland.

Köp boken via denna länk: Graham Potter: The Soccer Modifier
Finns i både inbundet och pocket alternativ att välja på.

Graham Potter is one of those who have made it work. Faced with limited opportunities in England, in December 2010 he ended up moving to a remote part of northern Sweden for his big break. In his seven years as the manager of Ostersunds FK, the club has been completely transformed. There have been three promotions, a Swedish Cup win, and a European adventure that continues against Arsenal.

“It’s hard to get opportunities anywhere,” Potter said. “There are a lot of coaches out there and a lot of talented coaches too. It’s not easy. Quite often, there’s no perfect situation that emerges. My situation, and my opportunity, was the fourth tier in Swedish football and a place that nobody wanted to go to. Of course, it’s turned out well for me. Sometimes it does, sometimes it doesn’t. It’s been a fantastic opportunity and a fantastic life experience.

Text från Amazon

Ok, nu vet jag inte riktigt hur äktheten är i denna bok (Känns vagt att Graham skulle använda termen ”Soccer”) men nog kan det vara intressant läsning hur som helst? Länken är för övrigt en affiliate länk så köper du boken via den så stöttar du även denna webplats att fortsätta leva. Tack på förhand. Och nej, jag har inte varit inblandad på något sätt i boken.

Buy this book here: Graham Potter: The Soccer Modifier