Flashscore – bästa appen för livescore 

Vilken är Sveriges bästa app för livescore? Svaret är enkelt uttryckt Flashscore – appen som ger dig full koll på sportresultat från världens alla hörn. Appen är helt gratis, på svenska och är helt fullproppad med smarta funktioner. Vad sägs exempelvis om deras livescoretjänst som skickar notis till din mobil eller smartwatch i samma stund som ett mål görs live i en match? 

Följ alla matcher i Allsvenskan live

Har du ett favoritlag i Allsvenskan? Med Flashscore i mobilen, surfplattan, smartklockan eller på datorn får du full koll på alla viktiga händelser – alla game changing numbers som fotboll har den vackra förmågan att vaska fram.

Lägg till ditt favoritlag till funktionen ”Favoriter” i appen och missa aldrig mer en match, ett mål eller något spännande. Ställ in vilka notiser du vill ta emot och låt telefonen ligga kvar i fickan under söndagsmiddagen. Händer det något viktigt får du en notis! 

Förutom målservice får du tillgång till livestatistik från matchen, livetabell och mycket annat. Du får dessutom tillgång till information om startelvor och individuell spelarstatistik.

Reka fram 13 rätt på ett klick

Något som också gör Flashscore till Sveriges bästa app för livescore är hur appen kan användas som verktyg för att reka fram tips och spel. Om du har för vana att spela Stryktipset kommer du garanterat att gilla vad appen har att erbjuda. Istället för den bleka och relativt fattiga sammanställning av statistik och info som normalt erbjuds av spelbolaget bakom tipskupongen, kan du i appen snabbt och enkelt hitta mängder av värdefull information till alla 13 matcher. 

Har du också tröttnat på den långsamma resultatuppdateringen som normalt förknippas med Stryktipskupongen? Lägg till kupongens alla matcher för bevakning i appen och få notiser direkt när ställningen ändras i resan mot 13 rätt. Livescore och målservice på sekunden – precis som det ska vara!

Intresserad? Ladda ner appen där appar finns! 


Artikel i samarbete med Flashscore.se