Känd journalist förväntas närvara i Uppsala

Kända journalisten Love Lyssarides, 26 från Södermalm, Stockholm förväntas närvara i och runt ÖFK-klacken under matchen mot IK Sirius på lördag.

Love har tagit kontakt med Östersunds FK:s supporterförening Falkarna för att meddela han kommer finnas på plats för att samla material till en kommande pod.

Beskrivning saknas.

Love är podcastproducent och reporter för Just Stories som ligger bakom poddar som Uppgång & Fall, En mörk historia och Slutna sällskap. Han har även en bakgrund som reporter för Tredje Statsmakten Media.

Han är dock kanske mest uppmärksammad för det jobb han lagt ner för att ta sig in och avslöja den Svenska Scientologikyrkan inifrån.

Profil:
LinkedIn
Twitter
Facebook

Nu kanske det är dags att infiltrera Falkarnas innersta ”sekt” som ÖstersundsPosten brukar beskriva supporterföreningen? Besvikelsen blir stor när han upptäcker att det bara handlar om bland annat torra mandelkubbar, full-kit wankers och en stor passion för dåliga men hjärtvänliga lotterivinster på långa bussresor.

Kan vara en bild av 1 person

Hans agenda sägs vara att göra något från en annan vinkel från den resa som gjorts från 2017 och framåt. Jag kan tycka personligen att det är ganska uttjatat och det mesta bygger på mycket felaktig fakta.

Men en journalist måste få göra sitt jobb.