Första intervjun med Adil Kizil i Östersund

Östersunds FKs kommunikationsansvarige Håkan Lundqvist intervjuar Adil Kizil som precis landat i Östersund.

Jag tror personligen väldigt mycket på Adil och hoppas han får hyfsat fria tyglar att bygga och jobba på det sätt han själv nu vill. Det här är absolut en av Allsvenskans svåraste tjänster just nu men med rätt inställning också Allsvenskans mest utmanade och intressanta. Jag tror Östersund har hittat en person som är otroligt arbetsvillig och resultatbenägen. Om man vill och tror så ser framtiden för Östersunds FK ljusare ut än på väldigt länge. Jag vill gärna se glaset fyllt till hälften än till hälften tomt som så många kritiker.

Nu handlar det att krama ut det mesta ur varenda variabel och var enda krona så ska vi nog faktiskt kunna överraska många när säsongen är slut.