Julkalender 2020 – Lucka 24 – GOD JUL!

I lucka 24 hittar vi ingen annan än Bengt-Uno ”Våfflan” Nilsson. En ledare som varit i ÖFK sedan 2004 och med en bakrund i Jämtlansk föreningsfotboll sedan 50 år tillbaka.

Våfflan är en mycket uppskattad karaktär bland spelarna och fansen. En jordnära person som säkerligen jobbat otroligt hårt i det tysta och gjort väldigt mycket för klubben utan att kanske fått den där extra klappen på axeln som man behöver ibland. Vi älskar dig Bengt-Uno och önskar dig en god jul!

I höstas besökte han Falklokalen och intervjuades av Joakim Castberg och Markus Lindberg. Nedan följer intevjun i 3 delar.

Med det vill jag önka God Jul och Gott Nytt År till alla som orkat sig igenom alla 24 luckor.

2021

Jag har en handfull idéer på hur jag ska utveckla sidan, några små justeringar kommer ni se redan i början av 2021 sedan kommer det lite större nyheter fram mot när Allsvenskan drar igång igen. Det här är min hobby och ett sätt att få utlopp för mitt överflöd av kreativitet. Att några få läser det jag skriver är bara en bonus och förhoppningsvis så ser ni att både utseende och innehåll blir bättre med tiden. Det är så jag vill ha det, att varje dag ska vara steg framåt i allt jag gör.

Olov Stener