Julkalender 2020 – Lucka 3 – Järpen

Den 30 augusti i år mötte Järpens IF Delsbo IF (division 3) hemma på Norrmontage Arena. Matchen slutade 4-1 till Järpen och i målprotokollet fanns Järpens målvakt Anders Enar Olsson som lyckades göra två mål. Eller ett mål och ett mål via ett Delsbohuvud (Självmål) beroende på hur man vill räkna. Se klippen längst ned på sidan!

Anders Enar Olsson | Järpens IF Herrar Fotboll Div 3

Järpens IF slutade 2a i Division 3 Mellersta Norrland 2020 två poäng efter Frösö IF och 1 poäng före Matfors IF. Tyvärr missade man kvalet till division 2 efter två förlustmatcher mot Storfors AIK och spelar åter igen division 3-fotboll 2021.

Järpens IF Herrar Fotboll Div 3

När Anders inte står i mål för Järpens IF är han en duktig skidåkare sägs det.

Får inte glömma de historiska och kulturella inslagen 📖🇲🇫
Bild från Instagram: @andersenar

Se när Järpens målvakt gör mål (2 klipp).
OSB! Bör ses med ljud!