Inför IK Sirius borta – Revansch?

När Sirius tidigare denna säsong mötte ÖFK på Jämtkraft blev det en snöplig förlust med 2-0. Detta är också den match jag tycker ÖFK presterat sämst i denna säsong i Allsvenskan så därför hoppas jag mycket på revanch.

Men Sirius är ett överraskande bra lag. Innan säsongen kändes det inte alls som man hade ett konkurrenskraftigt lag. Men så fel jag hade och många med mig. Det visar sig att Sirius med tränare Henrik Rydström och Sportchef Ola Andersson lyckats få ihop ett riktigt bra lag kryddat med individuellt starka prestationer.

Sirius har fått tillbaka några spelare sedan senaste matchen och de som saknats på senaste träningarna har varit Adam Ståhl och Sam Lundholm.
Vi får nog räkna med att Sirius ställer upp med ordinarie matchtrupp.

I Östersunds FK så ska enligt rykten Sixten Molin vara tillbaka i träning. Blir intressant att se om det blir honom eller Andrew som startar då Keita är fortsatt sjuk. Skadeläget är okänt när jag skriver detta men det känns inte speciellt oroväckande då vi nu luftat i princip hela truppen förutom de utlånade spelarna samt Malcolm Stolt spelade sista matchen med IFK Östersund i Boden idag.

Hur vi än startar tror jag vi har en chans mot det bästa som Sirius ställer på banan. Amir och Pero har fått ytterligare en vecka på sig nu att implementera sina idéer. Man har också stannat kvar nere i Nyköpingstrakten sedan Svenska Cupmatchen i torsdags vilket säkert varit nyttigt för lagsammanhållningen.

Jag tror på en tät match där resultatet kan gå lite åt båda hållen. Jag tror de första och sista 20 minuterna blir avgörande. De första om ÖFK kan fortsätta med sitt fina försvarsspel och de sista då jag anser att ÖFK har en starkare bänk som man kan (och brukar) dra nytta av.

Så revansch? Ja med solen i ryggen och medvind!

Söndag 18 oktober
IK Sirius – Östersunds FK
Avspark: 14:30
Arena: Studenternas IP
Domare: Victor Wolf
Stream: Dplay

2 Comments

  1. El software de monitoreo de teléfonos móviles CellSpy es una herramienta muy segura y completa, es la mejor opción para un monitoreo efectivo de teléfonos móviles. La aplicación puede monitorear varios tipos de mensajes, como SMS, correo electrónico y aplicaciones de chat de mensajería instantánea como Snapchat, Facebook, Viber y Skype. Puede ver todo el contenido del dispositivo de destino: ubicación GPS, fotos, videos e historial de navegación, entrada de teclado, etc. https://www.xtmove.com/es/how-to-see-what-someone-is-doing-on-their-phone-without-them-knowing/

  2. After most mobile phones are turned off, the restriction on incorrect password input will be lifted. At this time, you can enter the system through fingerprint, facial recognition, etc.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.