Eirik Haugan klar för Östersunds FK?!

Ja enligt Norska TV-kanalen TV2 så berättar Eirik själv att han är klar för Östersunds FK, att det som kvarstår är den obligatoriska medicinska undersökningen.

21-årige Eirik är en i raden av unga spelare som Östersund intresserat sig för. En lovande talang med rötter i Molde och rutin från Franska
Storlaget Olympique de Marseille och precis som till exempel Thomas Isherwood och Marco Weymans så har han också rutin från U-landslaget.

Eirik har provspelat under några veckors tid med Östersunds FK och gjort det riktigt bra. Han blev snabbt populär bland fansen med sin lugna, trygga spelstil och på sättet han behandlar bollen.

Om allt går vägen bör kontrakt vara påskrivet under onsdagen.
Enligt Norska TV2 beräknas kontraktet skrivas på 3,5-år.

Han kommer gå in som central mittback och konkurrera med bland annat Tom Pettersson, Noah Sonko Sundberg och Thomas Isherwood.

STORTALENT: Eirik Haugan ble sett på som et talent utenom det vanlig og signerte for Marseille i 2015. I 2017 vendte han hjem til Hødd og norsk fotball. Nå har karrieren skutt fart igjen og i morgen skriver han trolig under en 3,5-årsavtale med Östersund.

Läs artikeln hos TV2 här: https://www.tv2.no/sport/10409406/

Eirik Haugan – Transfermarkt: https://www.transfermarkt.com/eirik-haugan/profil/spieler/308444

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.