Mikael Lustig, tuff tid i Celtic just nu

Mikael Lustig har haft en tuff säsong i Celtic och är under hård kritik från sina egna fans på bland annat Twitter. För att råda bot på detta har Celtic lånat in 24-årige Jeremy Toljan från Borussia Dortmund.

https://twitter.com/queenmachine67/status/1092053318111846401

I dagens ligamatch möter Celtic som toppar tabellen 6:e laget St.Johnstone.
Lustig startade matchen men byttes ut redan i halvtid ut mot Toljan. De flesta som följer Celtic är övertygade om att Toljan kommer överta startplatsen från Lustig nu framöver. Hur det blir får vi väl se.

Det är ändå intressant att trots svackan så verkar de flesta AIK-fansen intresserad av en värvning av Mikael Lustig. Att AIK inte själva lagt bud eller gjort ett försök kan ju bero på att de scoutat honom det senaste halvåret och ser en värvning just nu som en risk.

Hur ser Janne och landslagsledningen på Lustig, är han fortfarande garanterad en plats även om han får starta på bänken i Celtic resten av säsongen? Frågorna blir så klart många.

Mikael Lustig har hittills denna säsong spelat 18 ligamatcher, gjort 1 mål och 6 assists av 24 ligamatcher, Celtic har totalt gjort 55 mål.

The Celtic Star som är en lokaltidning har lyft ämnet och där går Brendan Rodgers in och försvarar Mikael Lustig för att förklara situationen.
Läs hela artikeln här: https://thecelticstar.com/lustig-a-swedish-internationalist-a-great-guy-a-very-prominent-part-of-our-success-brendan/

Brendan Rodgers:
“I think a lot of the time when you bring new players in, is that you can forget the current players we have – in this case, Mikael Lustig,” Brendan said.

“This man is a Swedish internationalist, a great guy, he’s been a very prominent part of our success in my time here. If you look at what he’s created and assisted over the last few games, he’s been fantastic.

“He gives us that option to swivel our formation, but he can also play that role where he pushes on.

“But, of course, Jeremy comes in with that real speed, and can bring another dynamic to our game. Kieran on one side has that, and Jeremy gives us the possibility of doing that. It’s very important that you can attack well and with quality on both sides, and hopefully we can do that.”

Så vi kanske ska börja fråga oss om Mikael Lustigs dagar i Celtic är räknade och var han i så fall hamnar härnäst? Kan det bli AIK tro eller går flytten hem till Sundsvall? Kontraktet med Celtic går ut nu i maj (2019-05-31).

5 Comments

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. Rastreador de celular – Aplicativo de rastreamento oculto que registra localização, SMS, áudio de chamadas, WhatsApp, Facebook, foto, câmera, atividade de internet. Melhor para controle dos pais e monitoramento de funcionários. Rastrear Telefone Celular Grátis – Programa de Monitoramento Online.

  3. urveillez votre téléphone de n’importe où et voyez ce qui se passe sur le téléphone cible. Vous serez en mesure de surveiller et de stocker des journaux d’appels, des messages, des activités sociales, des images, des vidéos, WhatsApp et plus. Surveillance en temps réel des téléphones, aucune connaissance technique n’est requise, aucune racine n’est requise. https://www.mycellspy.com/fr/tutorials/

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.