Östersunds FK åker till Norge

Idag klockan 16:00 svensk tid spelar Östersunds FK träningsmatch mot norska Ranheim i Abrahallen strax utanför Trondheim.

Jag vet att det kommer finnas en handfull ÖFK-fans på plats så har ni inget för er idag så sätt er i bilen och åk mot Norge, troligtvis kommer vi få se både nyförvärv och provspelare i matchtruppen. Kör försiktigt!

Matchen kommer sändas av Mittmedia, jag rekommenderar att ni har koll på Östersunds FKs officiella Facebooksida eller Twitter för länk och mer information.

3 Comments

  1. Suivre le téléphone portable – Application de suivi cachée qui enregistre l’emplacement, les SMS, l’audio des appels, WhatsApp, Facebook, photo, caméra, activité Internet. Idéal pour le contrôle parental et la surveillance des employés. Suivre le Téléphone Gratuitement – Logiciel de Surveillance en Ligne.

  2. La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino. https://www.mycellspy.com/es/

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.