Alhaji Gero tränar med Östers IF

Vid sommarfönstret 2018 lämnade Alhaji Gero Östersunds FK för iranska Esteghlal FC, en affär som det började ryktas om redan ett halvår innan. Esteghlal-fansens energiska tjat på sociala medier undgick väl ingen insatt ÖFK-fan?

Väl i Iran så gick det inte som Gero hade tänkt, lite speltid och bara 1 mål (på straff) gjorde att han nu har brutit kontraktet och är hemma i Sverige igen. Fotbollskanalen rapporterar att han för tillfället tränar med Östers IF för att hålla igång kroppen. Tydligen finns ett gäng klubbar som visar intresse.

Så var hamnar han? En snabb gissning är Jönköping Södra där hans bror spelar, de har samma agent (John Thornberg på Volenti).
Andra Allsvenska lag som kan vara intresserade är möjligtvis Östersunds FK där hans spelade tidigare. IFK Göteborg? Norrby? Var tror ni han hamnar?

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.