Is Ostersunds a good move for Charlie Colkett?

För någon dag sedan rapporterades det att Östersunds FK är på väg att låna in 22-årige mittfältstalangen Charlie Colkett från Chelsea. I låneavtalet ska också en option om köp finnas.

Charlie jämfördes i sina yngre år med Frank Lampard och många hade stora förväntningar på honom dock har det riktiga genombrottet uteblivit.
Nu senast har han varit utlånad till League 1 laget Shrewsbury Town F.C. men fått begränsad speltid.

På respekterade fan-sidan readchelsea.com har man gjort en kort artikel och även en omröstning där övervägande fans tycker Östersund är rätt steg för Charlie.

charliecolkett_1

Personligen tycker jag det känns spännande, han verkar ha en ödmjuk och seriös personlighet som jag tror kommer platsa bra in i laget.
När man läser kommentarer så verkar många Östersunds-fans vara oroliga då de tänker på lånet av Chelseas Jamal Blackman som var långt ifrån någon succé.

Jag tror annorlunda, jag tror det här är precis den typ av värvningar som Östersund varit så bra på tidigare. Nu kommer Charlie till en bättre miljö och får spelare och tränare runt omkring sig som verkligen tror. En förlåtande miljö är perfekt för en spelare som kanske tappat lite av självförtroendet efter några lånesessioner som inte varit helt lyckad.

Jävlar vad kul om vi kunde få se en ny Frank Lampard födas på det centrala mittfältet i Östersund.

126 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Live Stetson vs USF Streaming Online - MAREBONUM

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.