Sveriges bästa tips, Allsvenskan omg.4 – Tisdag

i går avslutades omgång 3, idag startar omgång 4 och nu blir det lite tätare för lagen. Det är nu vi kommer se vilka lag som har en lite bredare trupp och vilka lag som klarar av att hantera resor och förberedelser bäst.

Idag har vi bara en match men en intressant sådan.

GIF Sundsvall – Trelleborgs FF 3-1
19:00 Norrporten Arena
Det som imponerat mest på mig under omgång 3 var helt klart Sundsvalls inställning mot Svenska Mästarna Malmö FF. De spelade stundvis ut Malmö som såg riktigt frustrerad ut. 2-2 Blev slutresultatet där.
Idag möter de Trelleborg som överraskande nog tog 1 poäng borta mot Djurgården i omgång 2 för att sedan förlora en ganska jämn match med 1-2 mot Örebro.
Kvällens match tror jag kommer styras och ägas av Sundsvall men jag tror att Trelleborg med Djurgårdsmatchen i ryggen kommer vara ganska säkra bakåt även om det inte räcker.
Sundsvall har några riktigt bra spelare att hålla ögat på, bland annat spanjorerna David Batanero och Juanjo Ciercoles tillsammans med Maic Sema och Linus Hallenius.
Ser fram emot en underhållande match och att Sundsvall kan fortsätta som mot Malmö.

2 Comments

  1. Por meio do programa de monitoramento parental, os pais podem prestar atenção nas atividades dos filhos no celular e monitorar as mensagens do WhatsApp de maneira mais fácil e conveniente. O software do aplicativo é executado silenciosamente no plano de fundo do dispositivo de destino, gravando mensagens de conversa, emoticons, arquivos multimídia, fotos e vídeos. Ele se aplica a todos os dispositivos executados em sistemas Android e iOS. https://www.xtmove.com/pt/how-to-track-and-read-someones-whatsapp-messages-calls-location/

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.