Sveriges bästa tips, Allsvenskan omg.3 – Fredag

Nu är vi redan framme vid omgång 3 av Allsvenskan och vi har en härligt fotbollshelg att se fram emot.

GIF Sundsvall – Malmö FF 2-1
19:00 Norrporten Arena
Jag borde nog inte tippa Sundsvallsseger egentligen men jag har hela tiden sagt att vi kommer att få se ett Malmö denna säsong som inte riktigt kommer nå upp till samma nivå som de senaste åren. Sundsvall däremot tror jag lite mer på än genomsnittet. Jag ser Sundsvall som ett underskattat kollektiv som kommer vara med i nedre mittenskiktet denna säsong. Det blir en knepig match för Malmö.
Enligt en intervju med Magnus Pehrsson på Fotbollskanalen så vilar han inga spelare utan tar ut bästa laget för stunden.
Det blir också intressant att se hur GIF Sundsvalls lag ser ut och hur de kommer spela mot Malmö. Jag kommer sitta klistrad vid TVn ikväll.
Ser också fram emot Patronernas tifo, för något lär de väl hitta på?
I helgen ska jag också försöka få ut en sammanfattning av omgång 2 och en annan artikel som jag spånat på ett tag. Eftersom jag har en ledig helg så kommer det hända mer här än vanligt.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.