Sveriges bästa tips, Allsvenskan omg.2 – Tisdag

Ja det spelas en rätt intressant match idag med. IFK Göteborg möter Hammarby hemma på Gamla Ullevi. Vinner något av lagen går de upp på ensam ledning i Allsvenskan på 6 poäng.

IFK Göteborg – Hammarby 2-1
Jag har tippat Göteborg i mitten av tabellen och Hammarby i slutet, det och att jag tycker att IFK har en bättre tränare, gjort en bättre försäsong och har ett mer balanserat lag gör att jag tror på Göteborgsseger idag. Jag har väldigt svårt att se 3 poäng för Hammarby, jag tycker de har varit alldeles för långsamma i sitt spel hittills.
Jag hoppas verkligen IFK fansen har tålamod med Poya Asbaghi för jag tror han har möjlighet att göra underverk i klubben, kanske inte denna säsong men framöver om han bara får förtroende även om de inte kommer vara bland de bästa i Sverige idag.
Om mitt resultat slår in innebär det att IFK Göteborg kommer vara ensammen med 6 poäng i toppen av Allsvenskan efter 2 omgångar.

Trelleborg – Sundsvall är enda matchen kvar i omgång 2 då den blev uppskjuten till 17 april. Så länge orkar jag inte vänta på att skriva en sammanfattning om denna omgång. Den är ju ganska ointressant i förhållande till hur tabellen ser ut.

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.