Sveriges bästa tips, Allsvenskan omg.2 – Måndag

Ja men här kommer en snabbtippning inför kvällens matcher, lite sent ute men life is busy sometimes. Matcherna igår gick väl sådär, kommer en sammanfattning när hela omgången är spelad. Ikväll har vi i alla fall en riktig stormatch att se fram emot. Malmö FF mot AIK, läs vidare vetja!

Brommapojkarna – Häcken 1-3
Jag tror ju att Häcken slutar riktigt högt upp i tabellen så detta är en match de måste vinna om det ska slå in. Jag tror också att Brommapojkarna kommer starta lite trevande men göra en bättre höst.

Malmö FF – AIK 1-1
Svårtippad match, hur står de båda lagen upp mot varandra? Det luktar ett stort kryss med en match där båda lagen hellre spelar på säkerhet än vågar ta några offensiva chansningar. Det är riktigt viktiga poäng de båda spelar om, jag tror ju dock att båda lagen kommer få det lite kämpigare än vad de flesta experter tror. Dels för att de inte är så bra som namnen på ryggen vill få oss att tro. Sedan tror jag att en hel del spelare från båda läger försvinner i sommarfönstret. Jag tror svenska spelare från Allsvenskan kommer vara högvilt efter VM.

Ja inte så jäkla märkvärdig tippning denna gång men han få ut något innan avspark.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.