Sveriges bästa tips, Allsvenskan omg.2 – Söndag

Ok, första matchen i omgång 1 spelades igår mellan Örebro och Norrköping. Där hade jag tippat 1-1 och så slutade även matchen. Nu ska vi se om jag lyckas lika bra med de tre matcher som spelas idag, söndag.

Djurgården IF – Trelleborgs FF 3-0
Resultatet kanske är lite i underkant men jag tror Djurgården kommer kontrollera matchen och inte ta några risker alls för att släppa in något bakåt.
Offensivt tror jag Djurgården kommer komma upp i organiserade och kontrollerande anfall, min gissning är att de kommer få många fasta situationer runt Trelleborgs straffområde.

Kalmar FF – IF Elfsborg 1-2
Jag har tippat Kalmar i botten av allsvenskan i år och mycket kommer bero på matcher som denna där de hänger med från början men inte lyckas få med sig några poäng. Jag tror Kalmar är för svag både bakåt och framåt samtidigt som jag inte tror på Nannes taktik och sätt att bygga lag. Elfsborg kommer dock få slita för 3 poäng, men 3 poäng blir det tillslut.

Dalkurd FF – Östersunds FK 2-3
Svår match för båda lagen som båda kommer från förlustmatcher i omgång 1. Båda behöver vinna och ta 3 poäng för att inte tappa för mycket redan från början.
Detta är två lag som spelar ungefär lika och har samma filosofi, väldigt svårtippat.
De spelade en träningsmatch uppe i Östersund i november förra året som slutade 2-2.
Förhoppningsvis blir det en riktigt sevärd match med många mål.
Svåraste matchen att tippa hittills i Allsvenskan denna säsong.
Tror på en hård och bra match med många mål där Östersund tillslut tar 3 viktiga poäng.

Sirius – GIF Sundsvall var också planerad att spelas idag men den matchen har skjutits upp. Hur den matchen slutar får vi se då!

1 Comment

  1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.